Om oss på InDoor Sweden

Om oss på InDoor Sweden

Välkommen till oss för din badrumsrenovering i Karlstad

Vi är ett badrumsföretag som levererar badrumsrenoveringar korrekt, snyggt och i tid. Målet för oss har alltid varit nöjda kunder.

Vi finns för både privatpersoner och företag i Värmland län. Vår utveckling har även gett oss möjlighet att jobba med badrumsrenoveringar i hela Norden.

Vi skräddarsyr din badrumsrenovering i Karlstad efter dina önskemål och behov


Våra medarbetare har sammanlagt över 30 års erfarenhet inom branschen och tar alltid bara på oss projekt vi klarar av. Naturligtvis är våra hantverkare certifierade enligt GVK - säkra våtrum. Kombinationen av moderna processer, gedigen erfarenhet och lokala representanter i Karlstad; så kan du som kund känna dig trygg genom hela renoveringen.

Så behöver du hjälp med uppfräschning eller totalrenovering av badrummet? Varm välkommen att kontakta oss på hemsidan så bokar vi hembesök helt kostnadsfritt.

Få ett kostnadsfritt hembesök för din badrumsrenovering i Karlstad

Behöver du rådgivning inför din kommande badrumsrenoveringi Karlstad? Vi på InDoor kan vägleda dig genom hela processen. Kontakta oss genom formuläret nedan så kommer vi hör vi av oss till dig snarast. Givetvis utan köpkrav!

Få ett kostnadsfritt hembesök för din badrumsrenovering i Karlstad

Boka Hembesök & Offert