Välkommen till oss på Badrumsrenovering Karlstad

Välkommen till oss på Badrumsrenovering Karlstad

Välkommen till Badrumsrenovering Karlstad vi samarbetar med InDoor Sweden

Vår strategi är att vara en helhetsleverantör inom vår bransch, vilket vi är idag. Det innefattar våra tjänster som är Golvavjämning, vilket sker med flytspackelpumpning via stora bulk-pumplastbilar eller egen pump till stora projekt som industrilokaler, restauranger, gymnastiksalar. Till mindre jobb använder vi egen pump eller elvisp.

Vidare sätter vi plastmattor på golv och vägg, kakel o klinker, lägger textilmattor, renoverar och slipar trägolv samt lägger nya trägolv av alla typer. Vi har inredningssnickare så vi bygger om och sätter nya kök. Vi har därutöver ett nätverk med byggare, elektriker och rörmokare som vi använder då tar en totalentrepenad för tex ett helt komplett badrum. 
Finansiering kan vi hjälpa till med eftersom vi har ett avtal med Wasa kredit.

Därför kan vi kalla oss en helhetsleverantör.

Vi är certifierade av GVK.se vilket leder till att alla våtrumskunder får ett slutintyg på ett godkänt utfört våtrum. Alla försäkringsbolag kräver att ett GVK-certifierat företag utför arbeten tex efter en vattenskada. Dessutom är många kunder måna om att ha ett GVK-certifierat företag som leverantör

Kostnadsfritt platsbesök och offerering i Karlstad

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för din kostnadsfria rådgivning. På hembesöket skräddarsyr vi din kommande badrumsrenovering, detta är givetvis utan köpkrav. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så återkopplar vi.

Kostnadsfritt platsbesök och offerering i Karlstad

Boka Hembesök & Offert