Pris för badrumsrenovering i Karlstad?

Så vad blir egentligen totalkostnaden för en badrumsrenovering?

De följande rader kommer svara på frågor om badrumsrenovering, ROT-avdraget och diverse funderingar kring kostnaden av din renovering.

Vi är väldigt noga med att specificera kostnaderna för din badrumsrenovering i Karlstad. Vi kategoriserar kostnaderna efter material, leverans och arbetskostnaden. ROT-avdraget du normalt kan nyttja gäller endast på arbetskostnaden, det är därför väldigt noga att separera dessa. Offerten från oss för din kommande badrumsrenovering i Karlstad kommer vara noga strukturerad och kategoriserad.

Det är svårt att precisera en exakt summa för en badrumsrenovering då den generellt är special anpassad till kunden. Vi kan dock säga att vi alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett fantastiskt utbud till privatpersoner och företag i Karlstad. Vi vill av den anledningen komma ut och kolla på ditt badrum för att få en förståelse för just ditt badrum. Du får givetvis en specificerad offert och genomgång av material, leverans och arbetskostnaden.

Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök för att planera din badrumsrenovering i Karlstad, med offert direkt på plats. Välkommen att fylla i dina kontaktuppgifter i något av formulären på hemsidan, så återkommer vi inom kort!