Så fungerar en badrumsrenovering i Karlstad

Det är en stor investering att renovera sitt badrum. Så vi tror att det är en ypperlig idé att förklara för våra kunder hur en badrumsrenovering går till på Badrumsrenovering Karlstad. När vi utför en badrumsrenovering så använder vi alltid samma process för att du som kund ska bli nöjd med slutresultatet och känna dig trygg genom hela processen.

1. Förfrågan via formulären

Inledningsvis fyller du i något av kontaktformulären på hemsidan och därefter ringer en av våra medarbetare upp dig och tillsammans kommer ni fram till en tid för hembesöket.

2. Offert med kostnadsförslag

Efter det kostnadsfria hembesöket får du en offert baserad på våra uträkningar. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillvalen och även våra kontaktuppgifter. Du får som kund tid för att reflektera över offerten och dess innebörd.

3. Godkännande

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg i ordern innan vi signerar avtalet. Vi bestämmer tillsammans start och slutdatum för badrumsrenoveringen. Vi går även igenom praktiska detaljer om badrumsrenoveringen och svarar på alla era frågor.

4. Projektet kör igång

Innan vi påbörjar badrumsrenovering bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och meddela att ni planerar att renovera badrummet för ett eventuellt tillstånd / godkännande. 
Vi träffas för att gå igenom hantverkarnas arbetstider, sätter upp regler och överlämningen av diverse nycklar.


Pris för badrumsrenovering i Karlstad?

Så vad blir egentligen totalkostnaden för en badrumsrenovering?

Nedan kommer vi att svara på frågor relaterat till en badrumsrenovering i Karlstad och vad man kan tänkas betala.

Något som är viktigt vid en badrumsrenovering är att man separerar de olika kostnaderna. De olika kostnaderna för en badrumsrenovering är material, leverans och arbetskostnad. Materialkostnaden kan variera väldigt mycket då utbudet för en badrumsrenovering är så pass stort (kakel, duschkabin och detaljerna är några exempel som avgör priset). Villaägare i Värmlands län får ofta använda sig av ROT-avdraget vilket är en riktigt positiv fördel för privatpersoner (kolla upp på skatteverket.se).

Läs vidare på vad en badrumsrenovering kostar här.

Så fungerar ROT-avdraget vid badrumsrenovering

Du får använda ROT-avdraget när du renoverar ditt badrum i Värmlands län. Du använder ROT-avdraget genom att företaget som utfört renoveringen gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du väl betalt räkningen så begär företaget som du anlitat utbetalning från Skatteverket. Om skatteverket accepterar utbetalningen så fylls beloppet in i din inkomstdeklaration. Det som är viktigt att tänka på innan man begär hjälp av ett badrumsföretag är att du som privatperson har betalt tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda ROT-avdraget.

Kostnadsfritt hembesök & Offert när det är dags att renovera ditt badrum i Karlstad

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation när det är dags att renovera badrummet. Våran kunniga företrädare går igenom den kommande badrumsrenoveringen tillsammans med er och lämnar offert direkt på plats. Fyll i dina fullständiga kontaktuppgifter här på hemsidan eller kontakta oss på telefonnummer 070-651 03 44.

Få en kostnadsfri offertförfrågan här på hemsida!


Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya badrumsprojekt!

Är du intresserad av att anlita oss för din badrumsrenovering i Karlstad med omnejd? Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en offert inom kort!