Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Planerar du en badrumsrenovering i Karlstad eller i närliggande orter? Då har du kommit rätt – vi är ditt lokala badrumsföretag med en lång erfarenhet inom branschen. Genom åren har vår kunniga personal utfört en mängd badrumsrenoveringar i Karlstad med omnejd. Alla projekt vi tar oss an utförs med största noggrannhet och engagemang efter ledorden ”kvalitet före kvantitet”.

Totalentreprenad av din badrumsrenovering i Karlstad

Vi erbjuder en trygg och smidig helhetslösning i form av totalentreprenad av din badrumsrenovering i Karlstad! En totalentreprenad innebär många fördelar – bland annat att vi ansvarar för hela din badrumsrenovering från början till slut med god planering och projektering. Vid behov samarbetar vi med noggrant utvalda underentreprenörer som givetvis har alla nödvändiga certifikat och som arbetar efter rådande branschregler. Vi kommer att agera som din kontakt för alla moment vilket gör det lättare för dig att få en insikt i hur ditt badrumsprojekt fortskrider.
 

Minska dina kostnader genom att nyttja ROT-avdraget

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för din badrumsrenovering i Karlstad kan du nyttja ROT-avdraget. Detta innebär av du får dra av hela 30 % av våra arbetskostnader för din renovering, upp till hela 50 000kr!

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya badrumsprojekt!

Är du intresserad av att anlita oss för din badrumsrenovering i Karlstad med omnejd? Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en offert inom kort!