Plattsättning

Plattsättning

Är du på jakt efter professionella hantverkare som kan hjälpa dig med plattsättning i Karlstad eller närliggande orter? Då har du kommit rätt! PA3 AB är ditt lokala badrumsföretag i Karlstad med lång erfarenhet inom branschen. Vi hjälper privatpersoner såväl som företag och BRF: er med allt från köksrenoveringar och plattsättning till badrumsrenoveringar i Karlstad med omnejd.

Professionell plattsättning i Karlstad

När du anlitar oss för att hjälpa dig med plattsättning kan du räkna med ett professionellt slutresultat. Vi utför alla typer av arbeten med kakel, klinkers och sten och arbetar givetvis efter gällande branschregler. Våra plattsättare är certifierade genom BKR och har genom åren genomfört en mängd lyckade projekt inom plattsättning i allt från Karlstad till Kristinehamn och Grums. Vi hjälper dig hela vägen, från rådgivning inför ditt val av kakel och klinkers till slutbesiktning och nöjer oss inte förrän du är nöjd med vårt arbete.

Vill du veta mer om oss på PA3 AB och hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär - vi ser fram emot att höra ifrån dig och berätta hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya badrumsprojekt!

Är du intresserad av att anlita oss för din badrumsrenovering i Karlstad med omnejd? Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en offert inom kort!