Välkommen till PA3 AB

Välkommen till PA3 AB

Vi är ditt lokala badrumsföretag i Karlstad som kan hjälpa dig med plattsättning, köksrenoveringar och badrumrenoveringar i Karlstad och närliggande orter.

PA3 AB är ett välrenommerat företag med en erfaren och engagerad personalstyrka som ser till att ditt projekt utförs på bästa sätt. Vårt badrumsföretag i Karlstad drivs av en stark vilja att göra ett riktigt bra jobb och väljer alltid kvalitet över snabbhet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att ditt projekt utförs av en utbildad personal som månar om att du ska bli nöjd. 
 

Vi tar oss an totalentreprenaden vid din renovering

Tack vare vår breda kompetensbas kan vi erbjuda totalentreprenad vid din badrumsrenovering i Karlstad med omnejd. Detta gör att du som kund får en smidig och trygg helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering - från början till slut.

Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att ta fram den ultimata lösningen för just dig och dina behov! 


Tjänster på Badrumsrenovering Karlstad

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya badrumsprojekt!

Är du intresserad av att anlita oss för din badrumsrenovering i Karlstad med omnejd? Fyll i formuläret nedan, vi återkommer med en offert inom kort! 

Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt nya badrumsprojekt!

Kontakta oss